Beginners Guide til Meditasjon

Registrer deg for Gabby sin 4-spors meditasjon album og ukentlige videoer. Det er gratis!
Beginners Guide til Meditasjon
Beginners Guide til Meditasjon

Har ideen om å meditere freak deg ut? Gjennom mine år for å være en meditasjonslærer har jeg sett alle typer motstand mot praksisen. De vanligste unnskyldninger for ikke å meditere er, «jeg har ikke tid», «Jeg kan ikke sitte stille,» og «Meditasjon er for yogier og super åndelige folk.» Høres dette kjent ut? Hvis så, jeg er her for å bust myten meditasjon er vanskelig og ikke for deg. Meditasjon er for alle, det trenger ikke å ta mye tid, og alle kan sitte stille (selv om det er for bare ett minutt).

Før vi går videre, la oss begynne med noen definisjoner, slik at du kan bli kjent og komfortabel med språket i meditasjon. Noen ganger lingo kan føle off-putting, men som de fleste ting du vil plukke den opp raskt.

Hva er meditasjon?
Først, hva er meditasjon? Meditasjon er en praksis som trener hjernen din. Hvis det høres litt vag, er det fordi det er mange typer meditasjon gjort for ulike formål.

Sannsynligvis den mest populære meditasjon praksis i USA er transcendental meditasjon, eller TM for kort. En stor ressurs på TM er boken Transcendence. av Dr. Norman Rosenthal. En annen populær praksis i USA er mindfulness meditasjon, som er basert på stillhet og dempende sinnet.

Jeg underviser Kundalini meditasjon. Denne type meditasjon bruker mantraer, pust arbeid, mudras (hånd stillinger) og til og med fysiske bevegelser. (Alle meditasjonene i boken min Mirakler Nå er Kundalini praksis.) Men selv før jeg ble student av Kundalini yoga og meditasjon jeg laget min egen stillhet praksis basert på ulike verktøyene jeg hadde lært i hele mitt liv.

Hva er Mantraer?
Et annet begrep som kommer opp mye når vi snakker om meditasjon er mantra, som jeg nevnte ovenfor. Hva er et mantra? Enkelt sagt, er et mantra et ord eller lyd som du gjentar gjennom en meditasjon for å fokusere sinnet. «Mantra» kommer fra sanskrit: mennesket er roten av ordet for «mind», og tra er roten av ordet for Mantraer hjelpe oss koble fra at strømmen av tanker stadig strømmer (noen ganger rushing) gjennom våre sinn «instrument». . Husk, ikke alle former for meditasjon bruk mantraer.

Jeg har meditert hver dag for de siste ti årene. Jeg skylder min lykke, helse og fantastisk liv til dette en enkel verktøyet. Gjennom min meditasjon har jeg lært hvordan du kan øke immunforsvaret mitt, slipper min frykt og høyne min intuisjon. Min daglig meditasjon praksis har gitt meg en indre kraft som støtter alt det jeg bringe frem i verden.

Du kan sjekke ut min all-time favoritt mantra her.

Du kan også oppleve dette groovy makt, intuisjon og tilkobling ved å følge enkle meditasjonsfremgangsmåten nedenfor. For å hjelpe deg å avmystifisere meditasjon praksis, har jeg laget Gabby guide til meditasjon for nybegynnere. Disse 10 trinn vil hjelpe deg å begynne din egen meditasjon praksis nå og veilede deg til å omfavne den livsforvandlende fordelene som dette verktøyet har å tilby.


Gabby er nybegynner guide til Meditasjon


1. Alle kan meditere. Du har bare må ha det.

Som enhver praksis, må du ønsker å gjøre det for å oppnå resultater. Det kan være vanskelig å starte en meditasjon praksis fordi det virker så fremmed fra hva vi er lært opp til å gjøre. Men jeg har gode nyheter: Meditating er mye enklere enn vi gjør det til å være. Begynnelsen en meditasjon praksis krever bare din svak vilje. Ditt ønske om å oppleve noe nytt, er alt du trenger for å komme på en ny bane.

La oss sette den hensikt å starte praksis nå. Bekrefter denne uttalelsen høyt for deg selv: Jeg er åpen for meditasjon og jeg ønsker en ny praksis inn i livet mitt. Denne enkle uttalelsen vil gi deg all den energien og entusiasmen du trenger for å fortsette å lese denne bloggen og begynner din praksis. Det er veldig viktig å akseptere at noen kan meditere så lenge de vil.

Det er flott å skape et rom i huset som er rolig, ryddig og rolig. Denne plassen kan være dedikert til din praksis. Husk imidlertid at du virkelig kan meditere hvor som helst. Du kan meditere på en benk i parken, ved skrivebordet, i badekaret, selv på T-banen. Meditasjon kan bli en del av din daglige rutine, og du kan gjøre det når som helst, hvor som helst.

Mange meditasjon lærere foreslår at du oppretter en hellig plass å meditere i. Selv om du har en liten leilighet, kan du sette opp en meditasjon pute og tenne et lys. I denne videoen dele jeg hvordan jeg laget min Zen hiet og alteret for min meditasjon praksis. Se her.

3. Du har tid til å meditere.

Du har et minutt til overs, ikke sant? Ett minutt en dag i stillhet kan forandre livet ditt. Forplikte seg til ett minutt om dagen og bruke denne praksisen til taushet ditt sinn og roe din energi.

The One-Minute Breath
For ett minutt følg denne pusteteknikk:
Pust inn i 5 sekunder
Hold pusten i 5 sekunder
Slipp i 5 sekunder
Hold i 5 sekunder
Øv denne pusten mønster i ett minutt om dagen.

Her er en annen stor meditasjon som du kan gjøre i ett minutt eller mindre, everday!

4. Du kan finne fred i pulsen din.

Meditasjon kan være så enkelt som å finne pulsen din. Denne idiotsikker verktøy fra boken min Mirakler er nå svært enkelt for meditasjon nybegynnere. Jeg kaller det fred er i din Pulse fordi det forbedrer konsentrasjonen og bringer ro til selv de mest spredt sinnet.

Sitt komfortabelt med bena i kors på gulvet.
Lett lukke øynene og fokusere på plassen mellom øyenbrynene (det tredje øyet punkt).
Mantraet (gjentatt frase) er lør Nam (som betyr «sannhet identifisert»).
Den håndstilling (mudra) er enkel. Plasser de fire fingrene på høyre hånd på venstre håndledd og føle pulsen. Fingrene er i en rett linje, lett presset på håndleddet slik at du kan føle pulsen i hver fingertupp.
På hver takt med pulsen din, mentalt høre lyden av Sat Nam.

Denne meditasjonen kan gjøres når som helst, hvor som helst, og du kan oppleve store fordeler i bare ett minutt. Øv det daglig for å utvikle din intuisjon og roe ned sinnet.

For ytterligere veiledning om dette meditasjon, se denne videoen:

5. Fred begynner med deg.

Denne teknikken er en fantastisk Kundalini meditasjon som er raskt, enkelt og effektivt. Du kan også gjøre denne meditasjonen hvor som helst.

Trykk forsiktig tommelen mot pekefingeren, så langfingeren, så ringfingeren, så din pinkie finger.

Når du trykker på pekefingeren, sier: PEACE
Når du trykker på langfingeren, sier: STARTER
Når du trykker på ringfingeren, sier: MED
Når du berører pinkie finger, sier: ME
Pust dypt som du sier hvert ord. Gå så sakte eller så fort som du ønsker. Bruk denne teknikken i kø i banken, under pulten i et kontor møte eller til og med midt i en kamp med en partner eller venn. Denne teknikken vil komme deg gjennom alle slags sprø følelser og hjelpe deg slippe harme raskt.


6. Bruk pendler som en tid til å meditere.

Min mann elsker å meditere på T-banen på vei til jobb. Han praktiserer Transcendental Meditasjon. Når han har avgjort på toget, slår han øynene og begynner sin mantra. Du kan starte din egen pendler meditasjon i dag. Her er to enkle måter å komme i gang meditere på T-banen, tog eller buss:

Du kan laste ned en av mine guidede meditasjoner og lytte til dem på T-banen eller i bilen (med åpne øyne). Få min gratis meditasjoner her. og utforske alle mine meditasjon album her. Hvis du vil at videoen veiledning og ønsker å prøve ut Kundalini meditasjon klikk her for mine mirakler Nå meditasjon videoer.

Under pendle er det nyttig å gjenta et mantra for deg selv som du puster inn og ut. Prøv dette: Pust inn: Jeg elsker livet; puste ut: Jeg støttet. Eller på vei til jobb kan det være lurt å meditere på dette mantraet: Jeg elsker jobben min; jobben min elsker meg. Resitere et mantra mens du kobler til din ånde kan være et svært kraftig meditasjon praksis.

7. Du kan meditere hvor som helst – selv på kjøkkenet.

Hvis du liker å lage mat, kan det betraktes som en meditativ praksis. Tid brukt på kjøkkenet er utpekt for kreativitet og hjelper deg koble fra dagen din, selv om du bare piske opp spaghetti. Neste gang du føler deg stresset ut etter en lang dag med jobb, lage et måltid.

Bruk tid på kjøkkenet for å omdirigere fokus off to-do liste og på servering din sjel. Nyt prosessen og deretter nyte måltidet!

8. Du kan meditere mens du går.

Du kan finne en meditativ øyeblikk selv når du går. Turgåing er faktisk en fin tid til å meditere fordi det holder oss fra rushing og gir oss mulighet til å bremse ned, roe ned og få jordet. Prøv denne enkle meditasjonspraksis neste gang du svindle til banken på lunsj pause, veving gjennom Rimi ganger eller stresser til kontoret. Sakte ned bare litt og gjøre turen meditative.

Ta et dypt pust med hvert trinn.
Føl fotsålene og fokus på å bli mer jordet med hvert trinn
Bruk et mantra mens du går. Med hvert trinn resitere dette mantraet: «. Jeg er, rolig nå»

Når du er stresset, kobler du fra kroppen din og din makt. Få mer jordet og koblet med en walking meditasjon. Du vil faktisk nyte turen og føler meg mye bedre når du ankommer din destinasjon.

9. Finn din Zen med teknologi.

Mange mennesker klandre teknologi for deres stress, mangel på tilkobling og angst. Teknologi overbelastning har blitt en av de viktigste stressfaktorer i menneskers liv.

Men det er en ny trend som skjer med teknologi. I stedet for å være en kilde til angst eller depresjon (eller bare FOMO), er det blitt et verktøy for stress relief. Den økende trenden er at folk er å snu til disse kanalene for guidede meditasjoner, positive affirmasjoner, myndiggjøre innhold og stress lettelse verktøy – alt gratis.

Sjekk ut mine topp tre favoritt-apps for å hjelpe deg å vokse din meditasjon praksis.

De beste Meditasjon Apps

Spirit Junkie vekkerklokke

Start dagen med en meditativ øyeblikk gjennom min Ånd Junkie vekkerklokke app. Ideen er enkel, men kraftig. Hver morgen når alarmen ringer, spretter en aksept opp. Mens du er fortsatt koselig i sengen, tømme tankene og meditere på meldingen, slik at det å synke inn og suge din sjel. Deretter starter dagen med en positiv, trygg holdning. The Spirit Junkie vekkerklokke app slår telefonen-on-the-night vane i en sunn måte å starte dagen.

Som en meditasjon narkoman jeg er en stor fan av Headspace. Jeg elsker dette programmet fordi det gjør meditasjon svært enkelt for folk som er nye i praksis. Applikasjonen inneholder enkle verktøy for å hjelpe deg å fokusere mer, sover bedre og oppleve mer Zen. Jeg anbefaler dette programmet til alle som er nye for meditasjon eller bare føler seg stresset ut.

Denne app regler! Lær å justere pusten for å matche rytmen av pulsen med Pust Sync app og føler seg mer avslappet, fokusert og balansert.

Pusten og hjerterytme er direkte koblet til din velvære og stressnivå. Ved å ta noen få minutter hver dag med Pust Sync, kan du måle din trivsel og holde kontroll.

Mirakler Nå aksept App

Ta deg en meditativ øyeblikk som helst i løpet av dagen med min mirakler Nå aksept app. Mitt håp er at du kommer til å bruke dette programmet daglig som en åndelig veileder for å bidra til å utvide din mirakel mind-set. Når du er i tvil, legger hånden på dekk og si: «Takk, guddommelig veiledning. Jeg trenger et mirakel nå. Vis meg hva du har! «Trust i den veiledningen du får, og la det informere din neste rett handling. Den meditere et øyeblikk på den meldingen du mottar.

10. Hvordan å fullføre hvert daglig meditasjon.

Når du avslutter meditasjon er det viktig å jorde deg selv. Det kan være lurt å trampe føttene på bakken. Ha en matbit eller drikke litt te. Gjør noe som får deg tilbake i kroppen din før du går tilbake til din daglige rutine.

I Transcendental Meditasjon er det foreslått at du hvile i tre minutter etter meditasjon praksis. Denne hvileperiode hjelper deg omorganisere din energi og komme tilbake i kroppen din. Hvis du raskt hoppe ut av meditasjon og begynne å sjekke e-post eller innlegg på Instagram kan du føle deg veldig skjelven. Flytte for fort ut av en meditasjon kan også gi deg en hodepine eller gjøre deg engstelig. Ta noen minutter til å sitte i en avslappet måte eller legge seg ned og hvile. La kroppen din kalibrere på nytt.

Det er også nyttig å sette en intensjon for resten av dagen når du er ferdig med praksis. Forsegle avtale med en positiv intensjon som velger jeg å bære denne fred med meg for resten av dagen. Sett deg opp til å vinne med en stille bønn etter meditasjon.

Når du først starter din meditasjon praksis, kan du føle klosset eller ubehagelig. Det er helt normalt! Du trenger ikke å være en ekspert for å høste fordelene ved meditasjon. Ordinære eller irriterende tanker vil fortsatt rumble gjennom hodet ditt, men prøv å la dem passere. I mindfulness meditasjon, lærere ofte si å løsne fra disse tankene ved å se dem som skyer som flyter inn og ut av tankene dine. Jo mer du øver meditasjon – selv om det bare er for et minutt eller to hver dag – jo bedre du blir på det. Men det er ikke en konkurranse eller en konkurranse … meditasjon er en praksis.

Det er alle slags måter å meditere og masse verktøy for å hjelpe deg med å opprette en meditasjon praksis som er riktig for deg. Hvis man ikke helt klikk, prøv en annen. La deg tilpasse seg denne nye vanen og gjøre den til din egen. Bare husk: Alle kan meditere så lenge de vil. Det inkluderer deg.

Neste trinn i meditasjon for nybegynnere

Du tror fortsatt at du ikke har tid til å meditere? Se denne videoen.

Er du irrasjonell? Praktisere denne meditasjon å slippe irrasjonalitet:

Ønsker friske nye guidede meditasjoner hver måned? Sjekk ut min Miracle medlemskap. Hver måned tilbyr jeg en splitter ny podcast, veiledet meditasjon og en arkivert snakke. Sjekk det ut her.

Gabby, jeg virkelig ønsker å takke for at du deler så mye informasjon uten strenger festet. Dette innlegget, i særdeleshet, er så nyttig for meg i dette øyeblikk som jeg ikke vet hvor jeg skal begynne, men har ønsket så mye å starte en meditasjon praksis. Jeg har hatt den samme tanken i det siste når du har delt andre ressurser instruksjons som en gave, snarere enn et produkt for en pris. Det er oppriktig verdsatt. Du virkelig er fantastisk. Takk skal du ha!

stor kjærlighet … det er et privilegium å undervise.

Takk for denne flotte oppsummering, kjære Gabby.

Jeg har et spørsmål til deg. vil du anbefale å holde seg til en praksis for en valgt periode, eller for å veksle og endres avhengig av humør og følelsen.

Jeg praktiserer mindfulness hver morgen og kveld og har nettopp lagt Kriya meditasjon daglig siden forrige uke (jeg elsker det … takk). Nå vil jeg gjerne prøve noen av teknikkene du viser, men er det ikke kommer til å bli for mye av forskjellige ting.

Jeg anbefaler å holde seg til en praksis i 40-dager. prøve det ut og se hvordan det går.

Hei, jeg er en ny deltaker. Det er en glede å lytte + læring fra deg. Fortsett det gode arbeidet.

takk karl! glad du er her;)

Jeg har nettopp sendt dette innlegget til alle "Men … jeg vet ikke hvordan å meditere mennesker i mitt liv. Takk, Gabby !!

Michael Grier sier:

Jeg har fulgt ditt 30 dagers meditasjon utfordring, og jeg gjorde det! Ikke bare er jeg helt i fred med meg selv føler jeg utrolig. Jeg jobber med en helse rutine. Mens du gjør min 30 dagers meditasjon jeg har funnet min hensikt og jeg begynner en non profit nå. Tusen takk Gabby!

Jeg elsker dine guidede meditasjoner. Når du snakket med vibrerende med kosmos på awesomeness fest, var jeg forvirret. Hva betyr det? Vel, etter å sette Kundalini meditasjon i min daglige praksis jeg har lært å kjenne den følelsen av å koble til kilden energi føltes som. Det er increadible få Energie flyter og faktisk føler en vibrasjon i kroppen like gjennom pusten arbeid og chanting. Amazing! Du har sprukket meg åpen til å flyte. Takk skal du ha.

Nicci Johnson sier:

Hei Christina! Vibrerende med kosmos er ganske mye bare overgi seg til at makt større enn du fungerer i livet ditt og gjøre ting for deg at du ikke kan gjøre for deg selv. Når du overgi seg, stoler du blir guddommelig ledet og cosmosbwill rydde veien Much Love!

Detaljene i dette innlegget er utrolig. Det er nesten som et helt kapittel i bøkene dine! Takk Gabby. Love, Ritu

glad det er å hjelpe. håper du er flott!

Wow hva en omfattende, lett å forstå guide til meditasjon. Jeg kan ikke vente med å legge til noen av disse teknikkene til min praksis! Ser frem til ditt meditasjon arrangement! Namaste x

Hei! Jeg elsker å meditere, men ikke når jeg ikke er i den rette stemningen for det. Noen ganger er det vanskelig å komme til det punktet selv … Er det greit å "gjøre deg gjøre det anyways? Eller gjør det mot sin hensikt?

noen ganger meditere når du ikke er i humør er det beste du kan gjøre … se hva som skjer og rapportere tilbake.

Gabby, har du noen tips hvordan du kan holde din meditasjon praksis skjer mens du er på ferie? Vanligvis er det så mye å gjøre og se, og meditasjon har en tendens til å falle av radar.

ferie er den beste tiden å dyrke din praksis. stå opp tidlig og sitte uansett hvor du er … lykke til!

Gabby &# 8211; Jeg har vært praktisere meditasjon helt siden jeg oppdaget at du for noen år siden.

Jeg har oppdaget at når jeg mediterer, noen ganger er jeg virkelig i sonen, og jeg får en tingly følelse i hele kroppen min. Andre ganger, skjer det ingenting, og jeg føler meg som om jeg bare gå gjennom bevegelser for å komme gjennom meditasjon. Er dette normalt? Og hvordan kan jeg forbedre min praksis slik at jeg får flere fordeler av det hver gang i stedet for hver gang på en stund?

helt normalt. over tid vil du begynne å slippe inn raskere. som noen stor praksis blir det lettere i tide.

Jeg ville bare stikke innom og fortelle deg at jeg hjerte deg siden jeg vet at du leser kommentarene akkurat nå Takk for at du lærte meg å elske meg selv gjennom meditasjon, en forbindelse med Gud og utover xoxo Ha en fantastisk helg!

Hei Gabby! Jeg er ny på meditasjon og legge en åndelig praksis i livet mitt. Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det så lenge uten det! Jeg har lært så mye om meg selv, og har kommet i store sprang. Jeg sliter mye med "bekymring og har hatt en veldig vanskelig tid med stress på grunn av økonomi, og jeg synes dette er langsomt bedre, og jeg føler meg

ING ta over så mye av at "bekymre for meg, jeg bare håper du har en aksept du kan dele det jeg kan gjenta når jeg har en veldig stor "bekymre øyeblikk (dvs. etter at jeg ser på min bankkonto og panikk?)?

Jeg har også 2 barn som er veldig ung (de er definitivt fremtidige små Yogis!), Og mens jeg prøver alltid å meditere når de er i seng eller å være stille, noen ganger jeg bare trenger å meditere i noen minutter mens de er våkne og løping rundt. Har du noen råd for å komme "i sonen med mange avbrudd og distraksjoner?

Jeg setter pris på alt det du gjør, jeg ble ledet til deg og Spirit Junkie rett når jeg trengte det. (selvfølgelig!)

Masse lys og kjærlighet!

noen ganger distraksjoner er flott trening for å dyrke en kraftig meditasjon. omfavne distraksjoner. ikke prøv å presse dem bort. tillate støy og forstyrrelser til å komme og gå. bare sørg for å gi deg selv i minst ett minutt med hvile før du lukker din meditasjon. Dette er avgjørende. du trenger for å tillate kroppen å kalibrere …

Hei Gabby, hvordan anbefale deg å gi slipp på frykt i forhold til sorg over tapet av en kjær? Jeg har mye sinne bygget opp mot min trinn pappa rundt min mødre går og føler at jeg ikke ønsker å tilgi. Må du helt tilgi for å få oppleve kjærlighet? x

Jeg er så lei å høre om moren din bortgang. email press@herfuture.com og vi vil få deg noen gratis meditasjoner for å hjelpe deg.

Jeg bare snudde den store 3-0, og jeg føler så overveldet med å gjøre dette neste fasen av livet mitt virkelig teller. Jeg har en veldig vanskelig tid på å fokusere på ett mål / lidenskap &# 8211; Jeg har så mange ideer og områder av interesse at jeg føler meg som en total scatterbrained fnugg!

Eventuelle tips om å finne ut hva jeg virkelig ønsker å gjøre vs. ting som bare interesserer meg? Jeg vet det er flott å være godt avrundet, men mitt største mål er å lage en levende gjøre det jeg elsker. Jeg vet dette er en vag spørsmål, men alle hjelpe ville være stor.

dyrke en meditasjon praksis vil hjelpe deg å tune inn i hva er sannferdig for deg. Jeg foreslår at du gir deg selv 30-40 dager med stille ettertanke. La din intuitive stemme til å stå frem og fortelle din logiske stemme ta baksetet. sanne formål og retning kommer gjennom stillheten.

Noelle Craver sier:

Hei Gabby,
Er det en tid på dagen at universet er mer åpne for en persons meditasjon praksis? Jeg har lest at tidlig på morgenen, for eksempel 4:00 er optimal. Hva tror du?
Takk for din tjeneste!
Namaste-
Noelle

Hei Gabby! Jeg er ny på meditasjon og legge en åndelig praksis i livet mitt. Jeg kan ikke tro at jeg gjorde det så lenge uten det! Jeg har lært så mye om meg selv, og har kommet i store sprang. Jeg sliter mye med «bekymring», og har hatt en veldig vanskelig tid med stress på grunn av økonomi, og jeg synes dette er langsomt bedre, og jeg føler meg

ING ta over så mye av at «bekymring» for meg, jeg bare håper du har en aksept du kan dele det jeg kan gjenta når jeg har en veldig stor «bekymring øyeblikk» (dvs. etter at jeg ser på min bankkonto og panikk?)?

Jeg har også 2 barn som er veldig ung (de er definitivt fremtidige små Yogis!), Og mens jeg prøver alltid å meditere når de er i seng eller å være stille, noen ganger jeg bare trenger å meditere i noen minutter mens de er våkne og løping rundt. Har du noen råd for å komme «i sonen» med mange avbrudd og distraksjoner?

Jeg setter pris på alt det du gjør, jeg ble ledet til deg og Spirit Junkie rett når jeg trengte det. (selvfølgelig!)

Masse lys og kjærlighet!

økende lys & ryggsekk er to som jeg bruker. Fokus er vanskelig for meg uten guidet meditasjon. Lyst til å gjøre det selv &# 8211; føler meg som en pyse! Hvordan kommer du deg dit?

hvis de guidede meditasjoner hjelper deg deretter bruke dem. det er ingenting galt med det i det hele tatt …

Hei Gabby,
Først takk for å være lys! du har hjulpet meg mye i livet.
Jeg har vært meditere av og på i mange år nå. Men jeg plukket den opp med regularitet om to måneder tilbake, meditert i nesten to timer siden en måned nå. Livet mitt er et rot akkurat nå, og jeg vil kreditere at meditasjon har bidratt til å holde meg tilregnelig. Selv om jeg føler meg veldig avslappet og stress gratis på worldy måte. Jeg vil at veiledning. Jeg føler meg ikke gud. Jeg føler meg ikke tilkoblet, eller strømmen av kjærlighet eller universet. Gjør jeg noe galt? Sitter jeg med noen feil intensjon? Eller er jeg bare rushing det. Vennligst dele noen råd.

Noelle Craver sier:

Takk for at du deler din reise med oss, og du er ikke alene.

Hei Gabby! Du vet hva som ville hjelpe meg å meditere bedre? En krystall trekant kjede som din! Jeg har søkt på internett til ingen nytte! Kan du dele historien bak dem og eventuelt hvor du finner en? Så vakker, akkurat som deg! Takk for alle hvem du er og dele med verden!

Jeg fikk den i brasil besøker john av gud.

Hei Gabby, jeg er en sykepleierstudent og jeg begynner mitt siste år i høst. Jeg har en vanskelig tid "la gå eller snarere jeg har en hard tid å la gå og styre min fremtid VS. å vite hvordan man skal tiltrekke seg hva jeg vil. Hva er forskjellen mellom å få det du ønsker og bli guidet? Også hvordan kan jeg bekjempe følelser av depresjon og verdiløshet? Takk skal du ha

Hei Gabrielle, takk for den fantastiske veiledning som du gir, og på dette punktet i livet mitt, er meditere virkelig hjelper meg holde rolig. Jeg har begynt med 40 dagers praksis for frigjøringen kriya, og er fortsatt å finne det vanskelig å opprettholde holdning i 9 minutter. Noen forslag? Mange mange takk. Sat Nam.

Jeg vil bare si takk for servering oss alle xxx du er en sann inspirasjon og du har hjulpet meg mer enn du noensinne kunne vite

Gabby, jeg har noen spørsmål i øyeblikket, men vil bare takke deg for å være en inspirasjon. Jeg ønsker også å dele hvordan meditasjon har hjulpet meg:

Jeg begynte å meditere tidligere i år. Det var rundt den tiden at jeg begynte å praktisere Kirtan Kriya (etter å ha sett en av videoene dine), og det var også da jeg begynte å meditere til Deepak Chopra sin 40-dagers meditasjon utfordring for velstand. Jeg tror virkelig at det ikke var for meditasjon, jeg ville ikke ha hatt innsikt til å forlate et forhold som gjorde meg mer skade enn godt.

Det var en smertefull prosess for å få meg til å forlate den situasjonen (tross alt, jeg elsker ham og vi hadde bodd sammen i fire år), men jeg vet uten skygge av tvil at meditasjon ga meg styrke til å ikke bare overleve , men å trives i disse tider.

Du er en av mine fyr, Gabby!

Jeg gir en meditasjon presentasjon til min åndelige studiegruppen neste måned. Hvis du kunne gi noen visdomsord til nybegynnere, hva ville det være? Jeg vil bli begeistret for å passere noe sammen fra min "guru. Vi har folk aldring fra 20-årene til 80-tallet … det er slik en vakker ting!

Mange velsignelser,
Mandi V. fra Kentucky

Jeg håper jeg ikke stange inn her og Gabby vil korrigere meg hvis jeg sier noe galt, men jeg håper dette hjelper deg.

Jeg er 50 dager inn i kurset. Akkurat som deg, jeg er ikke en kristen, men jeg har ikke sterke følelser mot hele "Religiøs ting «. Egentlig tror jeg at, fundamentalt, den dype åndelige budskapet i alle religioner er i utgangspunktet den samme uansett. KJÆRLIGHET.

Du har rett, gjør The Course bruke mange kristne og også overveiende mannlig terminologi (Guds Sønn etc). Jeg ville ikke bli for skremt av terminologien som meldingen er en god en. Tenker på "Primal Energy «, "Spirit «, "sanne essensen «eller bare ren kjærlighet når de bruker ordet Gud om det hjelper. Jesus bare å være en måte å vise hvordan det "ånd «kan manifestere seg i et menneske som er fri fra ego …. som andre åndelige mennesker (Buddha for eksempel).

Kurset kan være vanskelig, utfordrende, vanskelig å lese og vakker på samme tid.

Som jeg sier, jeg er ikke av noen religion, men jeg tror at religion (av noe slag) har fått en dårlig wrap i løpet av årene på grunn av ting gjort og sagt i sitt navn. Gå tilbake til den åndelige essensen av det og du vil ikke gå helt galt.

Når du har prøvd det, hvis det ikke fungerer for deg og deretter kaste det … men vær ute min venn.

Takk så mye Sally. Jeg fikk panikk og skrev kommentaren, følelsen helt siden at jeg ikke skal ha. Jeg synes det er svært gunstig for meg å bruke erstatninger som du foreslo, som hvordan Gabby sier "ing. Jeg er komfortabel med det. Jeg fikk fanget opp på lesing som forfatteren sa Jesus snakket til henne. Og jeg vet fortsatt ikke hvordan du skal sortere det ut i mitt sinn. Takk så mye for å svare. Jeg setter pris på det veldig mye.

I begynnelsen var jeg ikke sikker på når du bruker meditasjon inn Utvid Intuitive Kunnskap, fordi jeg er vant til å bruke meditasjon til å søke fred, indre vekst, eller veiledning, ikke så mye å feire og utvide en god energi som allerede finnes. Da ble jeg ut på tur i skogen her om dagen (jeg bor i Alaska) og jeg bare visste at energien i trærne og sol og vind er for meg den åndelige skjønnhet jeg ønsker å utvide i meg selv og andre, så jeg sang denne vakker mantra. Nå Jeg elsker å legge mantraet til min utendørs tid … og sangen har en annen fin fordel … det hjelper dyrelivet jeg ønsker ikke å ta av overraskelse, som bjørner, vet jeg rundt i en kjærlig, fredelig måte. Takk, Gabby.

Jeg er ikke en god høyttaler på "Engelsk. Vet du noen adresser som fransk langage brukes. vær så snill. Beklager. å være så dårlig i engelsk …

Hei Gabby, føler jeg at jeg ble kalt til deg. Jeg var i en svært dårlig veiskille i livet mitt, alt kom styrter ned på meg på en gang. Det er så vanskelig å se lyset når du er oppslukt i mørket. Jeg var bla gjennom tv sist helg, og kom over super sjel søndag med deg vises. Jeg ble umiddelbart trukket til deg og før episoden var over jeg kjøpte Mirakler nå & Kan føre til mirakler. Jeg har også sett de tre timers Manifest Mirakler nå verksted. Tankene blåser. Det er akkurat det jeg trengte i akkurat rett tid. Jeg gjorde meditasjonene du lærte i verkstedet & Jeg føler meg så mye mer rolig og avslappet. Å vite at alt skal være ok. En av mine store stressfaktorer er jobben min, jeg gjorde kundalini meditasjon du advart om i går og i dag har jeg bare følte en dragning til å forlate jobben min nå. Jeg ga min varsel og jeg føler meg så rolig, jeg vet det er det rette for min sjel, det var en stor blokk i mitt liv. Også noe ut av det blå, noe som ikke kan forklares, innen et par timer med å forlate, jeg fikk et tegn fra det guddommelige gav meg beskjed om at alt vil faktisk være ok og tillit i sin veiledning. Jeg kan ikke takke dere nok! Jeg håper jeg får en sjanse til å delta på en av dine workshops i person en dag!

Jeg har et spørsmål også, jeg er i canada, og vi har ikke spotify. Jeg vil gjerne vite hva som er på spillelisten. Jeg ønsker å starte min egen meditasjon spilleliste lt; 3

Ikke alle har en iPhone! Jeg håper android versjoner av Spirit Junkie og Pust Sync komme ut snart lt; 3 Flott artikkel. Headspace er stor.

Bare elsker din meditasjonsteknikker. Jeg er mer av en aktiv mediterende enn noe. Jeg er også psykisk Amped å lukke øynene og være stille.

Jeg har gjort det stille meditasjon, som er kult. Jeg veksler mellom de to.

Jeg liker blogginnleggene og sosiale medier buzz rundt åndelighet. Så kult at du er å være deg selv og dele kjærligheten.

Så takknemlig universet la meg vite at du og din jobb. Så takknemlig for å lese dette, og etter en rekke videoer og innlegg. Du er så sjenerøs og et slikt eksempel. Jeg er en super fan av deg og din melding. Takk så mye Gabrielle! Virkelig, du har en slik innvirkning på meg! Kjærlighet og glede til u!

Takk Gabrielle,
Gud velsignet deg og du deler dine velsignelser.
I dette spesielt tøffe tiden i mitt liv synes jeg confort i deg og håp, en dag, vil jeg være av samme confort til andre som måtte trenge det.
Mye kjærlighet.
Mariliva

First off du komme til Canada (Ontario). Second Jeg er ny på alt av yoga / mekling verden, jeg elsker å lytte til dine bøker og vlogger. Jeg bor i en liten kjeller leilighet med kjæresten min, og har ikke mye rom for å gjøre meditasjon plass. Tenkte på å sette den ved siden av sengen min. Er det en ok sted?

Vel et tegn på at mindfulness og meditasjon har definitivt "hoppet haien. Blogger, 10 måter å bli åndelig, fantastisk. Savner hele poenget. Det handler ikke om grunne, penger å lage ordninger og nettsteder.
Men selvfølgelig var det uunngåelig, men vil ikke fungere fordi det tar mer enn grunne materialisme å være "åndelig.

Kjære gabby, jeg elsker videoene dine og undervisning! De har hjulpet meg mye! Imidlertid er mitt morsmål spansk og noen ganger føler jeg at mantraene i engelsk (fred begynner med meg for eksempel) tar lengre tid å få effekt. Jeg vet ikke om det er et språk ting eller en konsentrasjons sinn ting. La meg vite dine tanker please! Dessuten er det ok hvis jeg oversette mantraene til spansk for mitt eget bruk eller lage min egen?

Magdalena Hernandez sier:

Hva er kundalini? Er det "metafysiske konsekvenser "tenne det &# 8211; lys, lyd, etc. som endrer deg for alltid? Har du sett denne? Et svar vil bli verdsatt.

Jeg jobber for UPS. Jeg lurte på om vi kan ha du besøker nettstedet vårt som en del av vår velvære komiteen. UPS er stort på selvbevissthet og sunn livsstil. Kan du email meg hvis du er interessert og kan gi råd om hvordan du kommer deg til rette for slike besøk.

Tusen takk på forhånd.

Hei Sal, det er så morsomt at du vil nå ut om dette. Jeg snakket med agenten min i dag om hvordan jeg ønsker å gå inn i selskaper og undervise. Du kan sende michele@mdm-management.com og cc press@herfuture.com og mitt team vil komme tilbake til deg med en gang 🙂 xoxo

Jeg er interessert i kundalini. Vil videoene du tilbyr og engasjementet og praksis derav slutt (ideelt sett) føre til min seeing lys &# 8211; sann fysisk lys som beskrevet i noen tekster, eller er dette bare en metafor?

God dag Jeg er så glad jeg fant bloggen din side, jeg virkelig fant deg ved en feil, mens jeg var
surfer på Bing for noe annet, Anyhow
Jeg er her nå, og ville bare si mange takk for en bemerkelsesverdig post
og en helt rundt fin blogg (jeg liker også tema / design),
Jeg har ikke tid til å se over alt i øyeblikket, men jeg
har bok-merket det og også inkludert RSS-feeds, så
når jeg har tid vil jeg være tilbake for å lese mye mer,
Vennligst fortsett med det gode arbeidet.

Dette kommer opp til rett tid for meg … Jeg snakket med en venn som sier … Jeg er ikke sikker på hvor du skal begynne med min meditasjon (som en nybegynner), nå gjør jeg. Takk så mye Gabby! xx

Kan ikke finne min puls for svakt, men jeg gjør andre typer meditasjoner.

Pretty del av innholdet. Jeg snublet over ditt nettsted og i tiltredelse kapital til å si at jeg blir faktisk likte konto blogginnleggene.
Allikevel vil jeg være å abonnere på feeds og selv jeg fullbyrdelse deg tilgang hele tiden fort.

glad dette servert deg 🙂

Jeg trives veldig godt tema / design av bloggen din.

Har du noen gang kjørt inn i noen nettleser kompatibilitetsproblemer?
Noen av mine blogg-lesere har klaget nettstedet mitt
ikke fungerer som den skal i Explorer, men ser flott ut i Chrome.
Har du noen råd til å løse dette problemet?

Enkle og feilfri trinn for en fantastisk meditasjon økt. Takk for at du deler din visdom!

Wow, elsker deg inspirere her &# 8211; en slik dyp måte å få kontakt med vår intuisjon og øke vår selvbevissthet. Kraftig og inspirerende.
Takk
Bren
Nybegynnere Guidet meditasjon

Kate Malley sier:

Noen ekstra tips og veiledning for nybegynnere meditasjon!
http://amzn.to/1WTeGPp

Jeg stoler alle ideene du har presentert i innlegget ditt. De er veldig overbevisende
og kan sikkert fungere. Likevel er de innleggene er for
briefe for nybegynnere. Måtte bare du kan forlenge dem litt
fra neste gang? Takk for innlegget.

Denne artikkelen var svært nyttig, spesielt siden jeg var på jakt etter tanker om dette temaet sist torsdag.
Hold innlegg.

Hei, alltid pleide jeg å sjekke blogginnlegg her i
tidlige timer i dagslys, siden jeg liker å lære mer og mer.

Dette er så rart. Jeg har vært å se dine samtaler på youtube og tenkte for meg selv i de siste 10 minuttene som jeg trenger å slå opp meditasjon for nybegynnere, men deretter sjekket ut nettstedet først, og dette var det første jeg så. Morsomt hvordan det skjer.

Hei Gabby,
Du har delt om nøkternhet jeg stolen en 11. trinn Meditasjon finstasen på min lokale AA klubb som du vet det 11. trinnet er: Vi søkte gjennom bønn og meditasjon å styrke vår bevisste kontakt med Gud.
Har du noen utvinning meditasjoner som du kan anbefale?
Takk skal du ha
Jeff

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Likte denne videoen? Abonner for å få GRATIS oppdateringer:
Abonnere
Kilde: gabbybernstein.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × 2 =