Hvordan bulk slette bilder fra din iPhone

Hvordan bulk slette bilder fra din iPhone

Hvordan bulk slette bilder fra din iPhone

Leser Melissa Mead har et alvorlig tilfelle av overbelastet iPhone. Hun skriver:

Min iPhone er å gå tom for lagringsplass og jeg tror det er fordi jeg har mange bilder på den. Jeg ønsker å fjerne dem alle på en gang, etter å støtte dem opp. Er det en enkel måte å gjøre det?

Prøv dette: Jack iPhone til Mac ved hjelp av den medfølgende synkronisering kabelen og lansering Image Capture. Dette er en oh-så-hendig verktøy (som knapt noen bruker) for å flytte bilder fra tilkoblede enheter (inkludert skannere, kameraer og iOS-enheter).

Velg din iPhone i Image Capture Devices kolonne. Nedenfor velger du et mål for de importerte bildene fra Import til-lokalmenyen-valgene er det bilder, filmer, stasjonær PC, og dokumenter mapper samt iPhoto, Aperture, Preview, og Mail. Velg Annet, og du kan velge hvilken som helst mappe du vil. Slik importerer bildene dine klikker på Importer alle-knappen nederst til høyre i vinduet. Dette vil importere alle bildene i din iPhone Kamerarull.

Når du har gjort dette, trykker du på Kommando-A velge alle iPhones bildene og klikk deretter på Slett-knappen (som viser internasjonale sirkel-med-en-slash-ikon). Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil slette bildene. Bekreft-ho, og bildene vil bli slettet.

Image Capture kan være den raskeste måten å bulk slette dine iPhone bilder.

Alternativt, etter at du har sikkerhetskopiert bildene dine kan du slette dem i grupper direkte på din iPhone. For å gjøre det starte programmet Bilder, navigere til Moments skjermen trykker du Select øverst til høyre på skjermen, og deretter trykke på Velg koblingen ved siden av hvert parti av bildene du ønsker å slette. Trykk på Papirkurv-knappen i nederste høyre hjørne, bekrefte at du vil fjerne bildene, og de vil bli slettet.

Du kan også slette bilder i grupper fra iPhone Moments skjermen.

«Men vent litt!» Du kan murring i en exclamatory måte, «jeg nettopp lansert Bilder-appen på telefonen min, og det er fremdeles bilder der. Hva skjer med det !? «

Ah, det ville være din Photo Stream.

«Og disse bildene er fortsatt tar opp plass på min iPhone, ikke sant?»

«Og så vi har egentlig ikke blitt kvitt alle bildene på min iPhone, har vi?»

Nei Nei vi har ikke det.

Sooo du må slå av Photo Stream på din iPhone. For å gjøre det går du til Innstillinger gt; iCloud og trykk Photo. I den resulterende skjermen flick My Photo Stream bytte til Off. Dette vil føre til at bildene forsvinner fra telefonen.

Fordelen med denne teknikken kontra å slette bildene i Photo Stream er at kopier av disse bildene er fortsatt på iCloud og enhetene som du har aktivert Photo Stream. Merk at du bør bytte Bildestrøm tilbake på, noen bilder som er en del av Photo Stream vil bli lastet ned til telefonen.

Har et spørsmål av dine egne? Drop en linje til mac911@macworld.com.

For å kommentere denne artikkelen og andre Macworld innhold, besøk vår Facebook-side eller vår Twitter-feed.

Chris har dekket teknologi og medier siden de siste dager av Reagan-administrasjonen. I tillegg til hans journalistiske virke, er han en profesjonell musiker i San Francisco Bay Area.

Kilde: www.macworld.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 + 2 =