Hvordan slette WordPress Blog

Hvordan slette WordPress Blog

Hvordan slette WordPress Blog

Ønsker du å slette din WordPress blogg? Mens blogging er gøy, noen ganger kan du bare ønsker å kvitte seg med det hele. Nylig en av våre brukere spurte oss om det var mulig å slette sin WordPress blogg. I denne artikkelen vil vi gå deg trinn for trinn på hvordan du sletter din WordPress blog trygt og hvilke forholdsregler du bør ta.

Før vi begynner, er det viktig å merke seg at det finnes to typer av WordPress blogger. Den første og den mer vanlige er selvtillit vert WordPress.org nettside. Den andre typen er blogger som ligger på WordPress.com. Se forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org.

Merk: Hvis du bare ønsker å bytte fra en plattform til en annen for mer frihet. Da bør du følge vår veiledning om hvordan du skal flytte bloggen din fra WordPress.com til WordPress.org.

Når det er sagt, la oss ta en titt på hvordan du sletter din WordPress blog.

video Tutorial

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, og deretter fortsette å lese.

Slette din WordPress.com bloggen

Først vil vi ta en titt på hvordan du sletter din WordPress.com blogg.

Uansett hvor sikker på at du er i ferd med å slette nettstedet ditt, bør du alltid lage en sikkerhetskopi i tilfelle du ombestemmer deg i fremtiden. Denne sikkerhetskopien vil komme godt med hvis du noen gang ønsker å gjenopprette ditt nettsted.

Dessverre, det er ingen enkel knapp på WordPress.com at du kan trykke på og laste ned alle dine data. Du må backup manuelt din WordPress.com nettstedet ved å gå til dashbordet i Verktøy " Eksport seksjon.

Den alt innhold eksport knappen eksporterer bare dine innlegg, sider, kategorier, tags, kommentarer, etc. Det vil ikke backup av dine mediefiler og opplasting. For at du må klikke på Media og manuelt laste ned alle filene dine.

Trinn 2: Slette WordPress.com Log

Du finner linken til å slette din side under verktøymenyen i din WordPress.com dashbordet.

Når du klikker på den, vil du bli bedt om å oppgi en grunn. Klikk på "En annen grunn for å fortsette å slette nettstedet.

Dette vil få opp et vindu der du blir bedt om å sørge for at du har eksportert dine data. Det vil også advare deg om at ved å slette nettstedet ditt, vil du miste alle sine data, og vil ikke være i stand til å bruke det lenger. Klikk på boksen, og klikk deretter på slette nå knappen.

Du vil motta en bekreftelse på e-post for å være sikker på at det er du ber om sletting av nettstedet. Du må klikke på bekreftelseskoblingen i e-posten for å avslutte bloggen din slettet.

Det er alt, er din WordPress.com blogg slettet.

Trinn 3: Custom Domains

Hvis du har kjøpt et domene fra WordPress.com, vil du ikke være i stand til å slette din WordPress.com nettsted. WordPress vil informere deg om at dette området ikke kan slettes fordi den bruker et egendefinert domene.

For å få tilgang til domenet manager, må nettstedet ditt for å være aktiv på WordPress.com. På dette punktet, du virkelig har to alternativer.

Du kan enten flytte domenet til en annen registrar som vil ta noen dager. Hvert domene registrar som GoDaddys. Namecheap. etc har sine egne instruksjoner som du kan følge.

Alternativt kan du bare gjøre din WordPress.com blogg privat.

Bare logg inn på din WordPress.com dashbordet og gå til innstillinger " Lesning side. Bla ned til webområdets synlighet og merk alternativet "Jeg ønsker å gjøre nettstedet mitt private … ‘.

Dette vil ikke slette din WordPress.com blogg, men det vil ikke være offentlig tilgjengelig. Du kan vente til domeneregistrering utløper og deretter slette bloggen din. Sørg for at domenet ikke er satt til auto fornye i WordPress.com.

Slette en selvtillit vert WordPress.org Side

Slette en selvtillit vert WordPress.org nettsted er faktisk mye enklere, siden du har all frihet og full tilgang til dine egne data.

Trinn 1: Backup Før du sletter ditt nettsted, sørg for at du har en komplett WordPress backup av nettstedet. Selv om du føler at du aldri vil gjenopprette det området på nytt, anbefaler vi likevel at du sikkerhetskopierer data i tilfelle du ombestemmer deg.

Trinn 2: Slett filer Logg inn på din hosting konto er cPanel dashbord og finn filen manager.

I filbehandlingen, gå til rotkatalogen på webområdet ditt og slette alle filer og mapper.

Det er alt du har slettet din selvtillit vert WordPress.org nettstedet. Deretter bare kansellere din hosting abonnementet, og du er ferdig.

Hvis du skulle ombestemme deg og vil gjenopprette din side, så her er guiden på hvordan du kan gjenopprette WordPress fra backup.

Final Thoughts

Vi vil understreke at når du sletter et nettsted, betyr det ikke at den er borte fra nettet med en gang. Google skaper vanligvis en buffer for nettstedet ditt som forblir der så lenge Google ønsker det.

Det er også prosjekter som Archive.org som prøver å bevare nettet ved å spore historiske endringer av nettsteder.

Endelig er det spammere som skrape (kopiere / stjele) full nettsteder. Hvis nettstedet ble skrapt, bor så alt innhold fortsatt på inntil spammer bestemmer seg for å ta det ned.

Hvis du likte denne artikkelen, så kan du abonnere på vårt YouTube-kanal for WordPress video tutorials. Du kan også finne oss på Twitter og Facebook.

Kilde: www.wpbeginner.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × one =